Antrykot bez kości (Ribeye) sezonowany na sucho

Stek z antrykotu bez kości (Ribeye) wykrojony z sezonowanej na sucho centralnej części antrykotu. Sezonowanie na sucho zmniejsza w mięsie zawartość wody, dzięki czemu stek ma więcej kruchego i smakowitego mięsa w mięsie. Ribeye charakteryzuje się dużą zawartością tłuszczu, dzięki czemu jest wyjątkowo soczysty, ma intensywny mięsny smak i delikatną konsystencję mięsa.

Wołowina ras mięsnych, sezonowana na sucho przez minimum 30 dni. Dzięki autorskiej metodzie sezonowania, długo dojrzewająca wołowina od Steaks&More osiąga wyjątkowy smak oraz niezwykłą kruchość.

Steki ręcznie tniemy i porcjujemy, a następnie pakujemy próżniowo. Stek przygotowany w ten sposób, w dniu gdy dotrze do Ciebie, będzie dokładnie tak samo świeży i smaczny, jak w dniu jego cięcia.

Termin przydatności do spożycia: 1 tydzień

39.00 

Cena za całość: 39 zł

Na stanie

Kategoria:

Podział

Charakterystyka

RodzajAntrykot
SezonowanieNa sucho, min. 30 dni
RasaAngus
PochodzeniePolska
KośćNie
Waga250g
Ilość1

Ważne informacje

Przesyłki pakujemy w specjalistyczne termo-boxy z wkładami chłodzącymi, co gwarantuje bezpieczne warunki przechowywania do 48h podczas procesu dostawy.

Zamówienia realizujemy w ciągu 24 godzin, maksymalnie do 3 dni roboczych. Realizacja dostawy max. do 48 godzin od zrealizowanego zamówienia.

Zamówienia realizowane lokalnie (Warszawa, Piaseczno, Konstancin): Zamówienia dokonane w piątek po godzinie 19:00 będą realizowane w poniedziałek.

Zamówienia realizowane kurierem: Zamówienia dokonane w czwartek po godzinie 15:00, zrealizowane będą we wtorek.