Antrykot bez kości (Ribeye) sezonowany na sucho
Stek z antrykotu bez kości (Ribeye) wykrojony z sezonowanej na sucho centralnej części antrykotu. Sezonowanie na sucho zmniejsza w mięsie zawartość wody, dzięki czemu stek ma więcej kruchego i smakowitego mięsa w mięsie. Ribeye charakteryzuje się dużą zawartością tłuszczu, dzięki czemu jest wyjątkowo soczysty, ma intensywny mięsny smak i delikatną konsystencję mięsa.
Wołowina ras mięsnych, sezonowana na sucho przez minimum 30 dni. Dzięki autorskiej metodzie sezonowania, długo dojrzewająca wołowina od Steaks&More osiąga wyjątkowy smak oraz niezwykłą kruchość.
Steki ręcznie tniemy i porcjujemy, a następnie pakujemy próżniowo. Stek przygotowany w ten sposób, w dniu gdy dotrze do Ciebie, będzie dokładnie tak samo świeży i smaczny, jak w dniu jego cięcia.
Termin przydatności do spożycia: 1 tydzień
46 zł
Podział
Charakterystyka
Rodzaj | Antrykot |
---|---|
Sezonowanie | Na sucho, min. 30 dni |
Rasa | Angus |
Pochodzenie | Polska |
Kość | Nie |
Waga | 250g |
Ilość | 1 |
Ważne informacje
Przesyłki pakujemy w specjalistyczne termo-boxy z wkładami chłodzącymi, co gwarantuje bezpieczne warunki przechowywania do 48h podczas procesu dostawy – gdy wysyłamy kurierem DPD Classic lub w kartony – gdy wysyłamy kurierem DPD Food w warunkach kontrolowanych (chłodnia).
Zamówienia realizujemy w ciągu 24 godzin, maksymalnie do 3 dni roboczych. Realizacja dostawy max. do 48 godzin od zrealizowanego zamówienia.
Wszelkie uwagi do zamówienia, włącznie z preferowaną datą dostawy, można zamieścić w rubryce na informacje dodatkowe widocznej podczas procesu składania zamówienia.