Porterhouse

Porterhouse to większa wersja steka T-Bone. To raczej stek dla 2 osób, ponieważ jego średnia waga zaczyna się od 500 gram. Tak jak T-Bone zawiera po jednej stronie kości kawałek rostbefu, a po drugiej stronie kawałek polędwicy. Jednak Porterhouse odróżnia większy udział mięsa z polędwicy względem wagi niż w T-Bone.

Wołowina ras mięsnych, sezonowana na sucho przez minimum 30 dni. Dzięki autorskiej metodzie sezonowania, długo dojrzewająca wołowina od Steaks&More osiąga wyjątkowy smak oraz niezwykłą kruchość.

Steki ręcznie tniemy i porcjujemy, a następnie pakujemy próżniowo. Stek przygotowany w ten sposób, w dniu gdy dotrze do Ciebie, będzie dokładnie tak samo świeży i smaczny, jak w dniu jego cięcia.

Termin przydatności do spożycia: 1 tydzień

55.00 

Cena za całość: 55 zł

Na stanie

Kategoria:

Podział

Charakterystyka

Rodzaj Rostbef, Polędwica
Sezonowanie Na sucho, min. 30 dni
Rasa Angus
Pochodzenie Polska
Kość Tak
Waga 500g
Ilość 1

Ważne informacje

Przesyłki pakujemy w specjalistyczne termo-boxy z wkładami chłodzącymi, co gwarantuje bezpieczne warunki przechowywania do 48h podczas procesu dostawy.

Zamówienia realizujemy w ciągu 24 godzin, maksymalnie do 3 dni roboczych. Realizacja dostawy max. do 48 godzin od zrealizowanego zamówienia.

Zamówienia realizowane lokalnie (Warszawa, Piaseczno, Konstancin): Zamówienia dokonane w piątek po godzinie 19:00 będą realizowane w poniedziałek.

Zamówienia realizowane kurierem: Zamówienia dokonane w czwartek po godzinie 15:00, zrealizowane będą we wtorek.