Rostbef

Rostbef znajduje się po zewnętrznej stronie kręgosłupa, bliżej bioder. To pojedynczy, długi mięsień, który może być cięty na różne sposoby. Całkowicie oczyszczony będzie bardzo chudy. Może być też z warstwą tłuszczu. Nasze steki z rostbefu bez kości pochodzą z najlepszej jakości mięsa, a więc są miękkie i delikatne, a do tego mocno marmurkowate.

Wołowina ras mięsnych, sezonowana metodą mix (na mokro i na sucho) przez minimum 21 dni. Dzięki autorskiej metodzie sezonowania, długo dojrzewająca wołowina od Steaks&More osiąga wyjątkowy smak oraz niezwykłą kruchość.

Steki ręcznie tniemy i porcjujemy, a następnie pakujemy próżniowo. Stek przygotowany w ten sposób, w dniu gdy dotrze do Ciebie, będzie dokładnie tak samo świeży i smaczny, jak w dniu jego cięcia.

Termin przydatności do spożycia: 1 tydzień

25.00 

Cena za całość: 25 zł

Na stanie

Kategoria:

Podział

Charakterystyka

RodzajRostbef
SezonowanieNa sucho, min. 30 dni
RasaAngus
PochodzeniePolska
KośćNie
Waga250g
Ilość1

Ważne informacje

Przesyłki pakujemy w specjalistyczne termo-boxy z wkładami chłodzącymi, co gwarantuje bezpieczne warunki przechowywania do 48h podczas procesu dostawy.

Zamówienia realizujemy w ciągu 24 godzin, maksymalnie do 3 dni roboczych. Realizacja dostawy max. do 48 godzin od zrealizowanego zamówienia.

Zamówienia realizowane lokalnie (Warszawa, Piaseczno, Konstancin): Zamówienia dokonane w piątek po godzinie 19:00 będą realizowane w poniedziałek.

Zamówienia realizowane kurierem: Zamówienia dokonane w czwartek po godzinie 15:00, zrealizowane będą we wtorek.