Rostbef

Rostbef znajduje się po zewnętrznej stronie kręgosłupa, bliżej bioder. To pojedynczy, długi mięsień, który może być cięty na różne sposoby. Całkowicie oczyszczony będzie bardzo chudy. Może być też z warstwą tłuszczu. Nasze steki z rostbefu bez kości pochodzą z najlepszej jakości mięsa, a więc są miękkie i delikatne, a do tego mocno marmurkowate.

Wołowina ras mięsnych, sezonowana metodą mix (na mokro i na sucho) przez minimum 21 dni. Dzięki autorskiej metodzie sezonowania, długo dojrzewająca wołowina od Steaks&More osiąga wyjątkowy smak oraz niezwykłą kruchość.

Steki ręcznie tniemy i porcjujemy, a następnie pakujemy próżniowo. Stek przygotowany w ten sposób, w dniu gdy dotrze do Ciebie, będzie dokładnie tak samo świeży i smaczny, jak w dniu jego cięcia.

Termin przydatności do spożycia: 1 tydzień

35 

Cena za całość: 35 zł

Dostępny

Podział

Charakterystyka

Rodzaj Rostbef
Sezonowanie Na sucho, min. 30 dni
Rasa Angus
Pochodzenie Polska
Kość Nie
Waga 250g
Ilość 1

Ważne informacje

Przesyłki pakujemy w specjalistyczne termo-boxy z wkładami chłodzącymi, co gwarantuje bezpieczne warunki przechowywania do 48h podczas procesu dostawy – gdy wysyłamy kurierem UPS lub w kartony – gdy wysyłamy kurierem DPD Food w warunkach kontrolowanych (chłodnia).

Zamówienia realizujemy w ciągu 24 godzin, maksymalnie do 3 dni roboczych. Realizacja dostawy max. do 48 godzin od zrealizowanego zamówienia.

Wszelkie uwagi do zamówienia, włącznie z preferowaną datą dostawy, można zamieścić w rubryce na informacje dodatkowe widocznej podczas procesu składania zamówienia.