T-Bone

Legendarny stek, zawierający w sobie dwa rodzaje mięsa – marmurkowaty, soczysty rostbef oraz delikatną, szlachetną polędwicę. Te dwa rodzaje mięsa w nierówny sposób oddziela charakterystyczna kość, w kształcie litery „T”. Cięcie na T-Bone zawiera zdecydowanie większy kawałek rostbefu względem polędwicy.

Wołowina ras mięsnych, sezonowana na sucho przez minimum 30 dni. Dzięki autorskiej metodzie sezonowania, długo dojrzewająca wołowina od Steaks&More osiąga wyjątkowy smak oraz niezwykłą kruchość.

Steki ręcznie tniemy i porcjujemy, a następnie pakujemy próżniowo. Stek przygotowany w ten sposób, w dniu gdy dotrze do Ciebie, będzie dokładnie tak samo świeży i smaczny, jak w dniu jego cięcia.

Termin przydatności do spożycia: 1 tydzień

65 

Cena za całość: 65 zł

Dostępny

Podział

Charakterystyka

Rodzaj Rostbef, Polędwica
Sezonowanie Na sucho, min. 30 dni
Rasa Angus
Pochodzenie Polska
Kość Tak
Waga 450g
Ilość 1

Ważne informacje

Przesyłki pakujemy w specjalistyczne termo-boxy z wkładami chłodzącymi, co gwarantuje bezpieczne warunki przechowywania do 48h podczas procesu dostawy – gdy wysyłamy kurierem UPS lub w kartony – gdy wysyłamy kurierem DPD Food w warunkach kontrolowanych (chłodnia).

Zamówienia realizujemy w ciągu 24 godzin, maksymalnie do 3 dni roboczych. Realizacja dostawy max. do 48 godzin od zrealizowanego zamówienia.

Wszelkie uwagi do zamówienia, włącznie z preferowaną datą dostawy, można zamieścić w rubryce na informacje dodatkowe widocznej podczas procesu składania zamówienia.