T-Bone

Legendarny stek, zawierający w sobie dwa rodzaje mięsa – marmurkowaty, soczysty rostbef oraz delikatną, szlachetną polędwicę. Te dwa rodzaje mięsa w nierówny sposób oddziela charakterystyczna kość, w kształcie litery „T”. Cięcie na T-Bone zawiera zdecydowanie większy kawałek rostbefu względem polędwicy.

Wołowina ras mięsnych, sezonowana na sucho przez minimum 30 dni. Dzięki autorskiej metodzie sezonowania, długo dojrzewająca wołowina od Steaks&More osiąga wyjątkowy smak oraz niezwykłą kruchość.

Steki ręcznie tniemy i porcjujemy, a następnie pakujemy próżniowo. Stek przygotowany w ten sposób, w dniu gdy dotrze do Ciebie, będzie dokładnie tak samo świeży i smaczny, jak w dniu jego cięcia.

Termin przydatności do spożycia: 1 tydzień

57 

Cena za całość: 57 zł

Dostępny

Podział

Charakterystyka

RodzajRostbef, Polędwica
SezonowanieNa sucho, min. 30 dni
RasaAngus
PochodzeniePolska
KośćTak
Waga450g
Ilość1

Ważne informacje

Przesyłki pakujemy w specjalistyczne termo-boxy z wkładami chłodzącymi, co gwarantuje bezpieczne warunki przechowywania do 48h podczas procesu dostawy.

Zamówienia realizujemy w ciągu 24 godzin, maksymalnie do 3 dni roboczych. Realizacja dostawy max. do 48 godzin od zrealizowanego zamówienia.

Zamówienia realizowane lokalnie (Warszawa, Piaseczno, Konstancin): Zamówienia dokonane w piątek po godzinie 19:00 będą realizowane w poniedziałek.

Zamówienia realizowane kurierem: Zamówienia dokonane w czwartek po godzinie 15:00, zrealizowane będą we wtorek.