Witamy w internetowym sklepie Steaks & More
KontaktChef Kris
Wszystko
Steaks and More Steaks and More
  • 0
  • 0

    Koszyk

    Brak produktów w koszyku

  • Steki sezonowane
  • Burgery
ALL ABOUT BEEF
  • Wołowina kulinarna
  • Specjały
    • Sosy
    • Przyprawy
  • Zestawy
Wszystko
  • Home
  • /
  • WARSZTATY KULINARNE Steaks&More

WARSZTATY KULINARNE Steaks&More

Jeżeli jeszcze nie przyrządzałeś samodzielnie steka, albo po prostu czujesz, że wołowina jest dla Ciebie nie do końca zgłębionym tematem – to są to warsztaty dla Ciebie!

Jeżeli lubisz poznawać oryginalne przepisy i ich historię, chcesz zaskoczyć w kuchni ciekawym daniem – to lepszych warsztatów nie znajdziesz!

Jeżeli doceniasz wysoką jakość składników i wyselekcjonowane wino – będziesz w pełni usatysfakcjonowany naszymi warsztatami!

Na warsztatach kulinarnych Steaks&More przekonasz się, że przyrządzenie steka nie jest tak trudne, jak się wydaje. Najważniejszy jest dobry jakościowo produkt. I po naszym spotkaniu będziesz umiał go rozpoznać. Tu nie ma dróg na skróty, smaczny stek musi być z sezonowanej wołowiny ras mięsnych. Podobnie jest z jakością dodatków – na naszych warsztatach korzystamy z oliwy z truflami, a nie oliwy aromatyzowanej truflami.

Ponadto dowiesz się: czym charakteryzuje się smaczna wołowina na steki? co to jest sezonowanie mięsa wołowego i dlaczego jest tak istotne? z jakich części wołowiny można robić steki? jak uzyskać odpowiedni stopień wysmażenia steka?

Smak steka może być jeszcze pełniejszy, dzięki odpowiedniemu doborowi wina. Podczas warsztatów Steaks&More organoleptycznie sprawdzisz, jak wydobyć z mięsa unikalny smak, dobierając właściwe wino.

Prowadzący warsztaty Chef Kris – szef kuchni, współzałożyciel warszawskiej restauracji amerykańskiej Boys Meat Girls oraz CEO firmy Steaks&More, który przez 28 lat mieszkał w USA (Arizona), pokaże Ci najprostszy sposób na przyrządzenie steka we własnej kuchni. Kris zdradzi też wiele użytecznych pro-tipów i porad, które uczynią Twoje gotowanie jeszcze przyjemniejszym, łatwiejszym i bardziej przewidywalnym.

 

Warsztaty kulinarne z Krisem to rzeczywiście bardzo duża dawka wiedzy i super przydatnych tipów kulinarnych, a do tego mnóstwo śmiechu! Świetnie spędzony czas – czekam na kolejne warsztaty!  ~ Piotr
Zdecydowanie polecam! Warsztaty przerosły moje oczekiwania. Kris tłumaczy różne aspekty sztuki gotowania z pasją naukowca, a jednocześnie robi to w sposób bardzo przystępny i obrazowy, pełen humoru.  ~ Monika

EFEKTOWNA KUCHNIA FRANCUSKA, CZYLI JAK PODPALIĆ STEKA

Kiedy: 7.07.2023 (piątek)
Start: 18:00
Cena: 390 zł /osoba
Gdzie: ul. Dzielna 15 (Muranów), 01- 029 Warszawa

Kup teraz!

WSZYSTKO O STEKACH, CZYLI WOŁOWINA KRÓLOWĄ MIĘS

 

Kiedy: 24.06.2023 (sobota)
Start: 15:00
Cena: 390 zł /osoba
Gdzie: ul. Dzielna 15 (Muranów), 01- 029 Warszawa

Kup teraz!

Kontakt

Zadzwoń do nas: 690 93 98 98 lub napisz maila: shop@steaksandmore.pl

Sklep

  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • Wysyłka
  • Zwroty i reklamacje

Firma

  • O nas
  • Kontakt
  • HoReCa
  • Sklep stacjonarny

Newsletter


    Sociale

    ALL ABOUT BEEF
    Copyright © 2020 Steaks & More
    Projekt i realizacja
    • Steki
    • Burgery
    • Wołowina kulinarna
    • Specjały
    • Sosy
    • Przyprawy
    • Zestawy