Rostbef bez kości (1 kg)

Rostbef to najdelikatniejszy, zaraz po polędwicy, element tuszy wołowej. Pochodzi z górnej, lędźwiowej części wołu. Jest to zwarte, kruche i soczyste mięso, doskonałe na pieczeń, befsztyk czy bryzol.

Wołowinę kulinarną sezonujemy 21 dni na mokro w kontrolowanych warunkach. Dzięki temu mięso ma jeszcze pełniejszy, skondensowany smak.

Produkt pakujemy próżniowo.

Termin przydatności do spożycia: 1 tydzień. Można mrozić.

99 

Cena za całość: 99 zł

Dostępny

Charakterystyka

RodzajRostbef
SezonowanieNa mokro, min. 21 dni
RasaAngus
PochodzeniePolska
KośćNie
Waga1 kg
Ilość1

Ważne informacje

Przesyłki pakujemy w specjalistyczne termo-boxy z wkładami chłodzącymi, co gwarantuje bezpieczne warunki przechowywania do 48h podczas procesu dostawy.

Zamówienia realizujemy w ciągu 24 godzin, maksymalnie do 3 dni roboczych. Realizacja dostawy max. do 48 godzin od zrealizowanego zamówienia.

Zamówienia realizowane lokalnie (Warszawa, Piaseczno, Konstancin): Zamówienia dokonane w piątek po godzinie 19:00 będą realizowane w poniedziałek.

Zamówienia realizowane kurierem: Zamówienia dokonane w czwartek po godzinie 15:00, zrealizowane będą we wtorek.