Rostbef bez kości (1 kg)

Rostbef to najdelikatniejszy, zaraz po polędwicy, element tuszy wołowej. Pochodzi z górnej, lędźwiowej części wołu. Jest to zwarte, kruche i soczyste mięso, doskonałe na pieczeń, befsztyk czy bryzol.

Wołowinę kulinarną sezonujemy 21 dni na mokro w kontrolowanych warunkach. Dzięki temu mięso ma jeszcze pełniejszy, skondensowany smak.

Produkt pakujemy próżniowo.

Termin przydatności do spożycia: 1 tydzień. Można mrozić.

119 

Cena za całość: 119 zł

Dostępny

Charakterystyka

Rodzaj Rostbef
Sezonowanie Na mokro, min. 21 dni
Rasa Angus
Pochodzenie Polska
Kość Nie
Waga 1 kg
Ilość 1

Ważne informacje

Przesyłki pakujemy w specjalistyczne termo-boxy z wkładami chłodzącymi, co gwarantuje bezpieczne warunki przechowywania do 48h podczas procesu dostawy – gdy wysyłamy kurierem UPS lub w kartony – gdy wysyłamy kurierem DPD Food w warunkach kontrolowanych (chłodnia).

Zamówienia realizujemy w ciągu 24 godzin, maksymalnie do 3 dni roboczych. Realizacja dostawy max. do 48 godzin od zrealizowanego zamówienia.

Wszelkie uwagi do zamówienia, włącznie z preferowaną datą dostawy, można zamieścić w rubryce na informacje dodatkowe widocznej podczas procesu składania zamówienia.