Zrazowa górna

To wysokiej jakości delikatne, marmurkowate mięso z udźca wołowego. Charakteryzuje się jednolitą i drobnowłóknistą tkanką mięśniową, bez kości. Idealnie nadaje się do pieczenia i duszenia w całości, a także na zrazy, bitki, gulasz, ragout czy tatar. Świetne do gotowania metodą „sous vide”, polegającej na szczelnym zamknięciu mięsa w woreczku próżniowym i umieszczeniu go w kąpieli wodnej, w bardzo precyzyjnie kontrolowanej temperaturze.

Wołowinę kulinarną sezonujemy 21 dni na mokro w kontrolowanych warunkach laboratoryjnych. Dzięki temu mięso ma jeszcze pełniejszy, skondensowany smak.

Termin przydatności do spożycia: 1 tydzień

45.00 

Cena za całość: 45 zł

Na stanie

Kategoria:

Ważne informacje

Przesyłki pakujemy w specjalistyczne termo-boxy z wkładami chłodzącymi, co gwarantuje bezpieczne warunki przechowywania do 48h podczas procesu dostawy.

Zamówienia realizujemy w ciągu 24 godzin, maksymalnie do 3 dni roboczych. Realizacja dostawy max. do 48 godzin od zrealizowanego zamówienia.

Zamówienia realizowane lokalnie (Warszawa, Piaseczno, Konstancin): Zamówienia dokonane w piątek po godzinie 19:00 będą realizowane w poniedziałek.

Zamówienia realizowane kurierem: Zamówienia dokonane w czwartek po godzinie 15:00, zrealizowane będą we wtorek.