Zestaw „Premium”

Co może wchodzić w skład zestawu PREMIUM? Oczywiście tylko najlepsze premium steki!

Są to: delikatna i szlachetna polędwica w postaci Filet Mignon, król steków, czyli Ribeye – i to sezonowany na sucho (!) oraz dwa olbrzymy (również wysezonowane metodą na sucho): Porterhouse i Tomahawk. Porterhouse to większa wersja steka T-Bone. Jego waga zaczyna się od 500g /szt. Charakteryzuje się głównie większym kawałkiem mięsa z polędwicy względem wagi, niż jest w T-Bone. Natomiast Tomahawk to chyba najbardziej tajemniczy, a jednocześnie legendarny stek. To cięcie z antrykotu z długą kością żebrową, wygląda jak indiański toporek. Waży minimum 800g i zdecydowanie jest najbardziej efektownym stekiem ze wszystkich.

 

 

Wołowina ras mięsnych, sezonowana. Dzięki autorskiej metodzie sezonowania, długo dojrzewająca wołowina od Steaks&More osiąga wyjątkowy smak oraz niezwykłą kruchość.

Steki ręcznie tniemy i porcjujemy, a następnie pakujemy próżniowo. Stek przygotowany w ten sposób, w dniu gdy dotrze do Ciebie, będzie dokładnie tak samo świeży i smaczny, jak w dniu jego cięcia.

Termin przydatności do spożycia: 1 tydzień

248 276  (-10%)

Cena za całość: 248 zł

Dostępny

Ważne informacje

Przesyłki pakujemy w specjalistyczne termo-boxy z wkładami chłodzącymi, co gwarantuje bezpieczne warunki przechowywania do 48h podczas procesu dostawy.

Zamówienia realizujemy w ciągu 24 godzin, maksymalnie do 3 dni roboczych. Realizacja dostawy max. do 48 godzin od zrealizowanego zamówienia.

Zamówienia realizowane lokalnie (Warszawa, Piaseczno, Konstancin): Zamówienia dokonane w piątek po godzinie 19:00 będą realizowane w poniedziałek.

Zamówienia realizowane kurierem: Zamówienia dokonane w czwartek po godzinie 10:00, zrealizowane będą we wtorek.